Casino1337

Et kryptocasino med et bredt spekter av casinounderholdning!

Kryptocasinoet Casino1337 skryter av i overkant av 10 000 casinospill. Solid velkomstbonus, VIP-program med free spins, bonuser og cashback. Les casinoanmeldelsen av Casino1337 hos NorgeKasino.

Casino1337

Casino1337
85
85
Vurdering
Popularitet
vilkår
brukervennlighet
Kundeservice
Bankkort Bankkort
Revolut Revolut
På norsk På norsk
Live chat Live chat
10 000 kr Bonus omsetning 40x
250 Free spins omsetning 40x
18+ | Spill ansvarlig | Hjelpelinjen.no | Gyldig for nye spillere som setter inn minst 200 kr. Velkomstbonusen er på opptil 10 000 kr og 250 free spins. Highroller-bonus er på opptil 55 000 kr. Bonuspengene må omsettes 40x innen 7 dager. Free spins må omsettes 40x innen samme periode. | Regler og vilkår gjelder
85
Vurdering
Popularitet

Casino1337 er et nytt kryptocasino med et meget bra spillutvalg, en valgfri velkomstbonus, casinoturneringer og andre gode tilbud.

87/100 Anmeldt av NorgeKasino.com

Velg mellom en velkomstbonus som gir deg både bonuspenger og free spins eller en større highroller-bonus hos Casino1337. Omsetningskravet på 40x er på det jevne, men pass på å spinne innen tidsfristen på 7 dager.

70/100 Anmeldt av NorgeKasino.com

Casino1337 har et bra design og god navigasjon. Du finner enkelt fram til spillene du er ute etter. Søk etter spillkategorier eller spillutviklere.

95/100 Anmeldt av NorgeKasino.com

Casino1337 har en kundeservice som er tilgjengelig 24/7. De kan kontaktes på livechat eller e-post - enten på engelsk eller norsk.

75/100 Anmeldt av NorgeKasino.com

Sammendrag

Casino1337 har et stort spillutvalg på over 10 000 spill, en valgfri velkomstbonus og du kan delta i casinoturneringer og benytte deg av gode tilbud. Det er også bra med et VIP-program som også gir cashback.
Kryptocasino
Valgfri bonus
Tilbud og casinoturneringer
VIP-program og cashback
Ingen MGA-lisens

Detaljer

Navn
Casino1337
Lansert
2023
lisenser
Curacao eGaming
VIP-program
Ja

Betaling

Betalingsmetoder

AstroPay AstroPay
Bank Transfer Bank Transfer
Bitcoin Bitcoin
Bitcoin Cash Bitcoin Cash
Dogecoin Dogecoin
Ethereum Ethereum
Jeton Jeton
Litecoin Litecoin
MasterCard MasterCard
Mifinity Mifinity
Neosurf Neosurf
Revolut Revolut
Ripple Ripple
Tether Tether
VISA VISA

Innskudd

minimuminnskudd
100 kr

Uttak

minimum uttak
100 kr

Kundeservice

E-post

E-post support
E-postadresse

livechat

livechat support

Casino1337 casinoanmeldelse

Casino1337 er et splitter nytt kryptocasino som først og fremst har et enormt spillutvalg på over 10 000 casinospill. Du får også muligheten til å velge mellom en bonus som gir deg en blanding av bonuspenger og free spins eller en egen highroller-bonus. Les mer om alle detaljene i denne casinoanmeldelsen av Casino1337.

Forsiden til kryptocasinoet Casino1337

Dette finner du i denne Casino1337-anmeldelsen

For å gi deg en bedre oversikt over hva hvert enkelt nettcasino har å tilby, består casinoanmeldelser hos NorgeKasino av ulike kriterier. Vi ser på bonus og tilbud som er tilgjengelig, registreringsprosessen, betalingsmetoder, spillutvalget og selve spillopplevelsen. Vi har også sett på hvordan man kan gjøre uttak og testet kundeservice for å se hvordan du kan kontakte casinoet.

1. Lisens
2. Analyse av bonuser og tilbud
3. Hvor enkelt det er å registrere en spillekonto
4. Ting du trenger å vite om deres innskuddsmetoder
5. Om kryptovaluta er tilgjengelig
6. Hvordan spillutvalget ser ut
7. Spillopplevelsen
8. Hvordan uttak fungerer
9. Hva du gjør dersom du støter på problemer

Casino1337 lisens, sikkerhet og troverdighet

Kryptocasinoet Casino1337 eies og drives av selskapet Dama NV, som har registrert adresse i Curacao. Betalinger håndteres gjennom datterselskapet Strukin Limited, som holder til i Nicosia på Kypros. Nettcasinoet har fått en godkjent lisens gjennom Curacao eGaming. Med denne lisensen er det også mulig å bruke kryptovaluta.

Casino1337 – En komplett liste av lisensene

Kryptocasinoet Casino1337 står oppført med følgende lisenser:

Hva gjør Casino1337 trygt?

Når man spiller hos et nettcasino er det viktig med personvern, sikkerhet og fair play. Hos Casino 1337 har du garanti for:

  • Sikkerhet for midler på spillekontoen
  • Sikkerhet for personlig informasjon
  • Garanti for fair play

Juridisk informasjon hos Casino 1337 kan du finne nederst på nettsiden. Her kan du lese informasjon om regler som gjelder for spillekontoen, i tillegg til alle bonusvilkår og retningslinjer for personvern.

Det peker i retning av en trygg spillopplevelse hos Casino1337
Casino1337 har en godkjent lisens utstedt av Curacao eGaming. Det betyr at de gir garanti for at rutiner for personvern, sikkerhet og rettferdighet er på plass. Med en slik lisens er det satt opp klare retningslinjer for å kunne drive casinoet. Dama N.V er et selskap som har lang erfaring i casinobransjen.

Velkomstbonus og tilbud – Skaff deg en bonus hos Casino1337

Som ny spiller hos Casino1337 kan du velge din egen velkomstbonus. Den vanlige bonusen gir deg både bonuspenger og free spins, men du kan også velge en større highroller-bonus.

Ny spiller-bonus: Bonus opptil 10 000 kr + 250 free spins

Når du er ny hos Casino1337 kan du glede deg over en casinobonus som gir deg opptil 10 000 kr + 250 free spins. Bonusen fordeles over dine tre første innskudd. Detaljene finner du nedenfor:

  1. Første innskudd: 100% bonus opptil 1 500 kr + 100 free spins.
  2. Andre innskudd: 50% bonus opptil 3 000 kr + 100 free spins.
  3. Tredje innskudd: 25% bonus opptil 5 500 kr + 50 free spins.

Et alternativ til den vanlige velkomstbonusen er highroller-bonusen.

  1. Første innskudd: 100% bonus opptil 30 000 kr.
  2. Andre innskudd: 75% bonus opptil 15 000 kr.
  3. Tredje innskudd: 100% bonus opptil 55 000 kr.

*Hos Casino1337 må bonuspengene omsettes 40x innen 7 dager. Free spins har et omsetningskrav på 40x innen samme periode. Når man spiller med bonusen kan man ikke satse mer enn 50 kr per spinn/spillrunde. Det er også en liste over ekskluderte spill som ikke teller mot omsetningskravet og noen andre restriksjoner. Denne lista finner du i regler og vilkår. Highroller-bonusen har et høyere krav til minimuminnskudd. Alle oppfordres til å lese godt gjennom bonusreglene på forhånd. 

Casino1337 free spins-tilbud

Som en del av velkomstbonusen får du også free spins kreditert på spillekontoen hos Casino1337. Du får free spins kreditert på utvalgte spilleautomater for hvert innskudd av velkomstbonusen.

  1. Første innskudd gir deg 100 free spins som kan brukes på Book of Dead, Troll Hunters eller Legacy of Dead. (50 free spins fordeles på to dager).
  2. Andre innskudd gir deg 100 free spins som kan brukes på Book of Dead, Troll Hunters eller Legacy of Dead. (50 free spins fordeles over 2 dager).
  3. Tredje innskudd gir deg 50 free spins som kan brukes på Book of Dead, Troll Hunters eller Legacy of Dead.

Casino1337 bonus uten innskudd (No Deposit Bonus)

Hos Casino1337 er det ingen bonus uten innskudd (No Deposit Bonus) tilgjengelig. Det er heller ikke så vanlig blant casinoer generelt.

Casino1337 cashback-bonus

Når du spiller hos Casino1337 kan du sikre deg en cashback-bonus dersom du har klatret oppover på VIP-stigen. Da er det mulig å få en ukentlig cashback på maksimalt 20%. Les mer om dette under seksjonen om VIP-programmet.

Casino1337 tilbud og turneringer

Når du spiller hos Casino1337 kan du også benytte deg av noen tilbud. De tilbyr kampanjer der du kan sikre deg ekstra free spins og de har massevis av spennende casinoturneringer.

Casinoturneringer

Casino1337 har flere casinoturneringer du kan delta i hver eneste uke. Dette er turneringer med ekstra premiepenger i potten. Du kan vinne både penger og free spins. Du bare spinner på noen av de utvalgte spilleautomatene for å klatre deg opp på ledertavlen.

Free spins på mandag og fredag

Du kan glede deg litt ekstra på mandager og fredager. Da får du nemlig tilbud om ekstra free spins.

På mandag kan du få opptil 100 free spins på utvalgte spilleautomater basert på innskuddet du velger å sette inn. Nedenfor ser du en oversikt over hvordan free spins krediteres på mandager:

  • €10-19.99 = 10 free spins
  • €20-29.99 = 20 free spins
  • €30-39.99 = 30 free spins
  • €40-49.99 = 40 free spins
  • €50-59.99 = 50 free spins
  • €60-69.99 = 60 free spins
  • €70-79.99 = 70 free spins
  • €80-89.99 = 80 free spins
  • €90-99.99 = 90 free spins
  • €100+ = 100 free spins

Slik krediteres free spins på fredager basert på innskudd:

  • €50 = 50 free spins (umiddelbart)
  • €100-200 = 100 free spins (50 x 2 dager)
  • €200+ = 150 free spins (50 x 3 dager)

*Free spins krediteres på spilleautomatene Book of Dead, Troll Hunters, Legacy of Dead eller Fire Joker.

Casino1337 VIP-program

VIP-programmet hos Casino1337 kalles for Leet Loyalty og mens du spiller får du Leet-poeng (LP) og Dymes som kan veksles inn i free spins eller bonuspenger. Som VIP venter flere belønninger og fordeler.

VIP-programmet til Casino1337 er gir mange belønninger
VIP-nivåerVIP-fordeler
Shrimp150 free spins
Ingen ukentlig cashback
40x omsetningskrav på belønninger
Crab150 free spins
3% cashback
35x omsetningskrav på belønninger
Octopus150 free spins
5% cashback
30x omsetningskrav på belønninger
Fish150 free spins
7% cashback
30x omsetningskrav på belønninger
Dolphin150 free spins
10% cashback
30x omsetningskrav på belønninger
Shark150 free spins
12% cashback
25x omsetningskrav på belønninger
Whale150 free spins
15% cashback
25x omsetningskrav på belønninger
Humpback150 free spins
20% cashback
20x omsetningskrav på belønninger
Flere belønninger gjennom Leet Loyalty-programmet
Du vil kunne få med deg mye ekstra når du er en aktiv spiller hos Casino1337. Med Leet-poeng klatrer du på VIP-stigen og kan sikre deg free spins og en ukentlig cashback.

Hvordan registrere en ny spillekonto hos Casino1337?

Det er en enkel registreringsprosess hos Casino1337. Knappen for registrering av en spillekonto er plassert øverst til høyre der det står ”Registrer deg”. Det er bare å klikke på denne røde knappen og fylle inn informasjonen i registreringsskjemaet. Deretter velger du om du ønsker å hente en velkomstbonus.

Sørg for å lese regler og vilkår godt før du bekrefter spillekontoen og starter med spillingen. På den måten vil du ikke oppleve at det oppstår noen overraskelser i ettertid.

Registrering av en spillekonto hos kryptocasinoet Casino1337

Dokumenter og informasjon du trenger å dele med Casino1337 for å åpne en spillekonto

Et godt tips for å unngå ekstra venting ved et eventuelt uttak i fremtiden, er å sende inn dokumenter for å verifisere spillekontoen med en gang. Nedenfor er en liste over dokumenter som Casino1337 trenger en eller annen gang når du er kunde hos dem:

  • Kopi av ID (nasjonalt ID-kort, førerkort, pass e.l.).
  • Adressebevis (strømregning, bankutskrift o.l.).
  • Enkelte ganger kan andre dokumenter forespørres, men du får da beskjed.
Enkel og grei registrering hos Casino1337
Du er klar til å spille hos Casino1337 på et blunk. Registreringsprosessen av en spillekonto går raskt og enkelt. Sørg for at du leser alle regler og vilkår før du tar en av bonusene.

Du velger selv om du ønsker å sende inn dokumenter for å verifisere spillekontoen med en gang. Dersom du vinner en storgevinst og skal gjøre uttak, er det mye enklere og raskere å få gevinsten raskt hvis du har en verifisert konto.

Casino1337 betalingsmetoder

Du får muligheten til å velge mellom flere sikre og kjente betalingsmetoder hos Casino1337. Du kan bruke vanlige bankkort som Visa og MasterCard i tillegg til betalingsappen Revolut. De tilbyr også innskudd og uttak med e-lommeboka MiFinity. Bitcoin og annen kryptovaluta kan også brukes gjennom flere kryptowallets. Ellers er det vanlig bankoverføring.

Nedenfor er det en oversikt over de mest vanlige betalingsmetodene for nordmenn hos Casino1337.

BetalingsmetodeMinimuminnskuddMaksuttakGjennomsnittlig innskuddstidGjennomsnittlig uttakstid
Visa200 kr40 000 krUmiddelbart
MasterCard200 kr40 000 krUmiddelbart
Revolut200 kr40 000 krUmiddelbart3-5 bankdager
MiFinity200 kr40 000 krUmiddelbart24 timer
eZeeWallet200 kr25 000 krUmiddelbart24 timer
Jeton200 kr50 000 kr
AstroPay200 kr40 000 krUmiddelbartKun innskudd i Norge
Neosurf200 kr40 000 krUmiddelbartKun innskudd i Norge
Bankoverføring40 000 kr3-5 bankdager
Bitcoin og annen kryptovaluta0,008 BTC0,168 BTCVanligvis innen 10 minutterVanligvis innen 10 minutter
Flere kjente og pålitelige betalingsmetoder tilgjengelig
Hos Casino1337 har flere betalingsmetoder som er kjente på markedet. De har sikre og pålitelige overføringer av penger til og fra spillekontoen. For nordmenn er det et utvalg av innskudd med bankkort som Visa og MasterCard eller e-lommebøker som blant annet MiFinity, eZeeWallet og betalingsappen Revolut. Kryptovaluta er også et alternativ. Bankoverføring kan brukes til uttak.

Kryptovaluta tilgjengelig hos Casino1337

Hos Casino1337 kan du overføre penger med Bitcoin og flere andre kryptovalutaer. Nedenfor er en liten oversikt.

KryptovalutaMinimiminnskuddMaksuttakGjennomsnittlig innskuddstidGjennomsnittlig uttakstid
Bitcoin (BTC)0,0008 BTC0,168 BTCVanligvis innen 10 minutterVanligvis innen 10 minutter
Bitcoin Cash (BCH)0,15 BCH30 BCHVanligvis innen 10 minutterVanligvis innen 10 minutter
Dogecoin (DOGE)250 DOGE48 000 DOGEVanligvis innen 10 minutterVanligvis innen 10 minutter
Ethereum (ETH)0,01 ETH2,4 ETHVanligvis innen 10 minutterVanligvis innen 10 minutter
Litecoin (LTC)0,2 LTC40 LTCVanligvis innen 10 minutterVanligvis innen 10 minutter
Tether (USDT)50 USDT1 000 USDTVanligvis innen 10 minutterVanligvis innen 10 minutter
Bitcoin og kryptovaluta er et godt alternativ
Du kan overføre penger til Casino1337 i vanlig valuta, men veldig mange utforsker betalinger med Bitcoin og annen kryptovaluta. Du kan overføre i flere kryptovalutaer når du spiller hos Casino1337. Du kan blant annet bruke en kryptowallet som CoinsPaid.

Spill du kan spille hos Casino1337

Hos Casino1337 opplyses det om at de har over 10 000 casinospill. Det inkluderer blant annet spillleautomater, jackpotspill, bordspill og kortspill, skrapelodd og andre typer spill. De har også såkalte crash games i spillporteføljen. Spillmenyen er oversiktlig og enkel i bruk.

Eksklusive spill og brandede bord

Det er ingen eksklusive spill eller brandede bord i spillporteføljen til Casino1337, men de har et meget bra utvalg av casinospill fra noen av de ypperste spillutviklerne på markedet. I tillegg kan vi nevne at de har en egen unik jackpot som kan bli vunnet av hvem som helst. Alt du trenger å gjøre, er å spille på noen av de tilgjengelige spillene. Jackpotter starter på €1000 for mini, €5000 for middle og €20 000 for grand.

Anbefalte spilleautomater som du kan spille hos Casino1337

Det du finner aller mest av hos Casino1337, er spilleautomater og andre casinospill. Du vil ganske sikkert finne noe som du liker godt her. De har flere kvalitetsspill tilgjengelig.

Du vil blant annet kunne finne spilleautomater med en bonus buy-funksjon. Her kan du kjøpe deg en bonusrunde umiddelbart. Ellers kan du prøve lykken på noen spilleautomater med Megaways™-funksjon.

De tilbyr også mange spilleautomater som har høy volatilitet. Det er blant annet spilleautomater som Razor Shark, den gode gamle klassikeren Money Train og Curse of the Werewolf Megaways™. Det er ikke så uvanlig at slike spilleautomater utbetaler gevinster på flere tusen ganger innsatsen.

Casino1337 har et godt og variert utvalg av spilleautomater

Utsøkte live dealer-bord tilgjengelig hos Casino1337

Du vil selvfølgelig også finne et stort live casino. Hos Casino1337 kan du spille klassiske bordspill som live roulette, live blackjack og live baccarat. Dette er nesten som å spille i et landbasert casino – alt skjer gjennom en livestream med virkelige dealere.

Casino1337 har et godt utvalg av livespill i sitt live casino

Game show-spill du kan spille hos Casino1337

Når du spiller live casino vil du også finne flere live game show-spill som er utrolig morsomme. Flere av de største spilltitlene produseres av spillutvikleren Evolution. Game show-spill som Dream Catcher, Lightning Roulette, Monopoly Live, Crazy Time, Deal or No Deal Live og Cash or Crash Live går aldri av moten. Ellers har de også andre livespill fra spillutviklere som Pragmatic Play Live og Playtech.

Velg mellom over 10 000 casinospill hos Casino1337
Det er et godt og variert utvalg av spillutviklere og over 10 000 casinospill tilgjengelig i spillobbyen. Du kan enkelt søke etter spillene eller sortere basert på spillutviklere eller kategorier. 

Tid for å gjøre uttak? Her er hvordan du tar ut dine gevinster fra Casino1337

Med så mange spill å velge mellom, kan det hende at storgevinsten dukker opp når som helst. Da kan du velge å gjøre uttak med flere kjente betalingsmetoder som bankoverføring, en e-lommebok som MiFinity eller ved å bruke en kryptowallet.

Trinn for trinn-guide på hvordan du gjør uttak fra Casino1337

Slik kan du gjøre uttak hos Casino1337:

  1. Logg inn på spillekontoen din.
  2. Klikk på saldoen din.
  3. Gå til uttak og velg ønsket betalingsmetode.
  4. Fyll inn beløpet du ønsker å ta ut.
  5. Bekreft uttaket.

Trinn for trinn-guide på hvordan du gjør uttak med kryptovaluta fra Casino1337

Det er også mulig å bruke kryptovaluta som uttaksmetode. Du vil da kunne gjøre uttak til din egen kryptowallet. Det fungerer på følgende måte:

  1. Gå til uttakssiden.
  2. Velg kryptovaluta som betalingsmetode.
  3. Fyll inn beløpet og wallet-adressen din, som du finner på din personlige kryptowallet.
  4. Beløpet vil bli konvertert til gjeldende kurs som angitt på skjermen og overført til din kryptowallet.
  5. Bekreft uttaket.

*Uttak av kryptovaluta fullføres vanligvis innen 10 minutter, men kan noen ganger ta lengre tid på grunn av eksterne faktorer.

Annen viktig informasjon å vite om ved uttak

Før du begynner å spille vil vi oppfordre alle spillere til å sette seg godt inn i generelle regler og vilkår som gjelder for bonuser, free spins, belønninger og andre tilbud. Før du gjør et uttak, er det viktig at du har fullført alle omsetningskrav først.

Kryptovaluta er en alternativ betalingsmetode som er tilgjengelig
Du har muligheten til å velge om du vil overføre penger i vanlig valuta eller bruke Bitcoin og annen kryptovaluta når du spiller hos Casino1337. Husk at du må ha ha en egen kryptowallet for å kunne bruke overføre i diverse kryptovalutaer.

Casino1337 kundeservice

Dersom du trenger hjelp med noe relatert til din spillekonto, har Casino1337 en kundeservice som er tilgjengelig på engelsk og norsk 24/7 – alle dager i uka.

Kontakt:Gjennomsnittlig svartid
E-post[email protected]24 timer
Telefon
LivechatTilgjengelig alle dager i uka. Hovedsakelig engelsk, men de har også norsk tilgjengelig noen ganger.Øyeblikkelig
Twitter 
Facebook 
  • Tilgjengelige språk

Kundeservice hos Casino1337 er tilgjengelig 7 dager i uka – 24/7. Det vil være engelsk service alltid, men de har også norske agenter av og til.

  • Hjelpesenter

For å komme i kontakt med en representant fra Casino1337 kan du enten sende en e-post eller bruke livechatten. 

  • Annen nyttig informasjon som tilbys

For å få full oversikt over alle regler som gjelder, oppfordrer vi deg om å lese regler og vilkår på forhånd. Ellers kan du lese om betalingsmetoder og personvernerklæringen.

En kundeservice som er tilgjengelig hele tiden
Du kan kontakte kundeservice hos Casino1337 hver eneste dag – 24/7. Du vil møte en engelsktalende representant som standard, men de har også norske agenter. 
Jeg sitter igjen med en positiv opplevelse av kundeservice da jeg tok kontakt.

Mobilopplevelsen

Når du spiller hos Casino1337 kan du også ta i bruk mobile enheter som smarttelefon eller nettbrett. Du trenger bare en stabil tilkobling til internett. Du kan logge deg inn i deres mobilcasino ved å bruke WIFI eller 4G/5G-nettet hvor som helst. Per dags dato har de ingen egen casinoapp tilgjengelig.

Spill gjennom mobilcasinoet hvor som helst og når som helst
Du kan velge å spille i mobilcasinoet til Casino1337 via mobilen eller nettbrettet. Alt du trenger er tilgang til WIFI eller 4G/5G-nettet. Det er enkelt å logge seg inn på nettleseren og spille favorittspillene dine akkurat når det passer deg. 

Ansvarlig spill

Lisensen gjennom Curacao eGaming gir deg sikkerhet når du spiller casino. Casino1337 har tilrettelagt for ansvarlig spill. De tilbyr verktøy som gjør at du kan sette egne grenser for innskudd og innsatser innenfor en angitt periode. Du kan også stenge spillekontoen midlertidig i en kortere periode eller selvekskludere deg helt. Sørg for å få full kontroll over spillingen din.
Jeg vil anbefale alle å lese NorgeKasino sin egen artikkel om ansvarlig spill før du starter å spille.

Ansvarlig spill tas på alvor med verktøy for å sette grenser
Det er alltid viktig å ha full kontroll når man spiller casino. Casino1337 tilbyr ansvarlig spill-verktøy som gjør at du kan angi spillgrenser som passer best for deg. Du kan blant annet sette opp ditt eget budsjett slik at du ikke spiller for mer enn du har råd til å tape. Jeg vil anbefale alle å bruke verktøyene for ansvarlig spill.

Utmerkelser og anerkjennelser

Årlig er det markeringer på innovasjon og nyskapning blant nettcasinoer. Noen får utmerkelser og anerkjennelser for nettsiden og innovative produkter som er utviklet. Det er ikke så vanlig at nye casinoer får priser umiddelbart. Casino1337 har ingen pris så langt.

Casino1337 tilbyr over 10 000 spill og flere belønninger

Du kan se fram til en spillopplevelse med over 10 000 casinospill som vil gi deg mye moro for pengene. Uansett hvilken velkomstbonus du velger, kan du vinne stort på flere av spillene som er tilgjengelig i spillporteføljen. Som VIP-spiller kan du få med deg ekstra belønninger i tillegg.

Andre casinoer å spille på hvis du liker Casino1337

Dersom du liker å spille på Casino1337, er det ikke umulig at du også vil like noen andre casinoer som drives av det samme selskapet. Vi kan blant annet anbefale:

Ofte stilte spørsmål

Alle nye spillere som registrerer en spillekonto hos Casino1337 får en velkomstbonus som inneholder både bonuspenger og ekstra free spins. Et alternativ er deres highroller-bonus.
Når du spiller hos Casino1337 kan du logge deg inn i deres mobilcasino fra nettleseren på mobilen eller nettbrettet. Det betyr at du kan spille hvor som helst så lenge du har tilgang til WIFI eller 4G/5G,
Når du spiller hos kryptocasinoet Casino1337 kan du velge å bruke vanlig valuta eller kryptovaluta. Du kan bruke Visa, MasterCard, betalingsappen Revolut eller en e-lommebok som blant annet MiFinity. Bitcoin og annen kryptovaluta er også tilgjengelig gjennom diverse kryptowallets. Bankoverføring er også mulig for uttak.
Casino1337 har et VIP-program på 8 nivåer. Basert på VIP-nivået ditt kan du få belønninger i form av free spins, bonuser og ukentlig cashback.
Når du spiller hos Casino1337 får du ukentlige tilbud med bonuser. Ellers kan du delta i flere spennende casinoturneringer med både pengepremier og free spins.
Dersom du benytter deg av den vanlige casinobonusen hos Casino1337 følger det med ekstra free spins. På mandager og fredager får du også tilbud om ekstra free spins ved å gjøre et innskudd.
Skribent
Content Writer
Eivind har bred erfaring innen spillbransjen. Han har jobbet for flere ledende spillselskaper og vært en del av bransjen helt siden 2008. På den måten har han fått et godt overblikk over hvordan selskapene opererer fra innsiden. Han har hatt roller som inkluderer kunderelasjoner og markedsføring. Fra 2015 har han utforsket spillselskapene, teknologien og leverandørene fra utsiden. Han har holdt seg oppdatert på innovasjon og nyskapning i en bransje som stadig er i utvikling. Det inkluderer informasjon om spillselskaper, ny spennende teknologi med spill, spillutviklere og brukervennlige betalingsmetoder. Han er hele tiden på jakt etter interessante nyheter i en bransje som aldri står stille.
Casino1337
10 000 kr
Bonus
250
Free spins

Dine casinoer vil bli slettet

Er du sikker?