Casinoanmeldelser

Omfattende anmeldelser av casinoer for nordmenn

Hos NorgeKasino velger vi ut de beste nettcasinoene i Norge, basert på flere faktorer som handler om deg, spilleren. Vårt team av erfarne casinoeksperter vet hva som trengs for at online casinoer skal kunne tilby trygge, rettferdige og engasjerende iGaming-opplevelser. Les casinoanmeldelser for å finne casinoet som passer for deg.

Alle casinoer

Navn Høyest karakter Popularitet Brukervennlighet Kundeservice Lansert
14Red 57 55 78 75 01.May 2018
1Bet 81 80 92 75 08.July 2021
1xSlots 69 49 83 100 12.October 2017
21 Casino 80 85 88 75 01.August 2015
21.com 85 88 85 89 17.July 2018
21nova 65 49 84 75 04.October 2020
21Prive 65 49 87 75 06.March 2013
22bet 57 55 87 50 05.March 2018
24Bettle 61 55 88 75 04.July 2016
5Gringos 83 60 77 80 01.March 2021
7Signs 72 70 84 75 05.July 2020
Ahti Games 61 50 87 100 14.May 2020
Alfcasino 59 49 84 100 16.April 2018
All In Casino 70 75 93 75 16.September 2021
AmunRa 56 49 81 75 31.March 2020

Hvordan vi gjør anmeldelser av casinoer i Norge?

Våre casinoanmeldelser vil lede deg til de beste og mest anerkjente nettcasinoene i Norge. Hvor populært et casino er, avhenger av mange faktorer. Anerkjente «brands» vil ikke bare skryte av å ha en lang historie bak seg, men en håndfull av fornøyde kunder.

For å finne ut hvilke merkevarer som oppfyller alle kundenes forventninger, ser vi på ting som popularitet, regler og vilkår, brukervennlighet og kundeservice.

For å sikre at vi dekker hver minste detalj av informasjon som brukeren vår trenger for å velge et casino, har vi utviklet en sjekkliste:

✓ Vi er oppmerksom på lisensen deres

✓ Finner bonuser og tilbud

✓ Sjekker ut spill og spillutviklere

✓ Går gjennom betalingsmetodene

✓ Finner ut om RTP

✓ Forsikrer oss om at det er god kundeservice

✓ Laster ned mobilappen

✓ Sjekker deres ansvarlig spill-program

1. Vi tar hensyn til deres lisens

Så lenge nettcasinoet er lisensiert gjennom Malta Gaming Authority eller Curacao eGaming skal det være relativt trygt å spille. Curacao eGaming stiller også strenge krav til retningslinjer for driften av et nettcasino, men lisensen er enklere å få enn hos MGA.

For norske spillere er det først og fremst lisensene gjennom MGA og Curacao eGaming som gjelder, men det finnes også et par unntak.

Ethvert nettcasino som er regulert og lisensiert av MGA eller Curacao eGaming, bør være et trygt miljø for å spille og sette inn dine egne penger. Vær forsiktig med mindre kjente iGaming-jurisdiksjoner. Vi har blant annet en side som viser noen svartelistede casinoer.

Dersom casinoet har lisenser gjennom Spelinspektionen i Sverige eller UK Gambling Commission i Storbritannia i tillegg, et dette et kvalitetsstempel. Nettcasinoer kan ha flere lisenser for ulike markeder.

2. Vi finner ut hvilke bonuser de tilbyr

Hvis en casinobonus kan være en gyldig grunn til å registrere seg hos et casino, er kampanjer og vanlige tilbud vanligvis grunnen til at du fortsetter å gå tilbake. Populariteten spiller også stor rolle i vår vurdering av nettcasinoer.

Bonuspenger og free spins

Vi undersøker blant annet velkomstbonuser, free spins, tilbud, kampanjer og VIP-program. Helheten spiller inn i karakteren vi gir i casinoanmeldelsene våre.

Velkomstbonus

Når det gjelder bonuser, er den første vi sjekker velkomstbonusen deres.

Alle casinoer vil presentere spennende bonuser for å få deg til å registrere deg, og vi er her for å sikre at du får det beste tilbudet.

Men er alle like? Ikke i det hele tatt.

Nøkkelfaktorer for bonuser

Omsetningskrav spiller en stor rolle i hvor bra (eller ikke) en velkomstbonus er. Spillbidrag er en annen. Foretrekker du spilleautomater eller Live Casino-spill?

Basert på alt dette, er noen casinoer et bedre valg.

Free spins

Free spins er nok en grunn til å registrere deg hos et nettcasino.

Siden mange casinoer tilbyr slike bonuser, sjekker vi spillene deres, betalingsmetoder, omsetningskrav og spillutvalg.

Hvis du er en nybegynner hos online casinoer, er free spins praktisk for å hjelpe deg med å lære dynamikken på spilleautomater.

Tilbud og kampanjer

De beste nettcasinoene belønner ikke bare kundene sine med velkomstbonuser, men de deler også flere gode tilbud og arrangerer casinoturneringer.

Reloadtilbud motiverer lojale eksisterende kunder til å gjøre ytterligere innskudd med ekte penger for å få ytterligere bonusmidler å spille med.

Våre casinoanmeldelser får jevnlige oppdateringer, slik at du aldri går glipp av et tilbud fra ditt favorittcasino.

VIP-program

De topprangerte nettcasinoene går også lenger med å belønne lojale spillere ved å tilby VIP-programmer med flere nivåer.

Storspillere kan gradvis stige i VIP-nivåer og få spesielle fordeler som økte innskuddsgrenser, raskere uttak, eksklusive gaver og en egen VIP-manager som gir personlig service døgnet rundt.

Ved å lese våre anmeldelser, vil du finne ut om programmene for hvert casino du vil spille hos. En VIP-bonus er først og fremst for aktive spillere.

3. Vi sjekker utvalget deres av spill og spillutviklere

For å være sikker på at du spiller det beste av det beste, sørger vi for å sjekke følgende kategorier på casinosidene vi anmelder.

Utvalg av online spilleautomater (slots)

De klassiske landbaserte casinospillene har nå kommet i form av spilleautomater online.

Takket være innovasjonen fra spillutviklerne, tilbys spilleautomater i HD-kvalitet og har flere bonusfunksjoner og premier. Det er også mulig med «bonus buy-funksjon», der du kan kjøpe deg direkte inn i bonusrunden.

Det er mange spilleautomater og casinospill med forskjellige typer av temaer å velge mellom. I våre anmeldelser ser vi på spillutvalget hos hvert enkelt nettcasino.

Pokerrom

Hvis du er en pokerspiller, er det viktig at casinoet tilbyr den typen poker du vil spille. Hos nettcasinoer finner du flere pokervarianter. Du kan se noen av dem nedenfor:

  • Video Poker
  • Live Dealer-Poker
  • Pokerturneringer

Mange pokerrom har spesielle bord for nybegynnere, samt raske Sit and Go-spill.

Live dealer-bord

Live Casino-bord eller Live Dealer-bord er den nyeste innovasjonen i casinobransjen, og vi tester alle sammen.

Med livestreaming av bordspill i et Live Casino administrert av profesjonelle live dealere, er dette det nærmeste du kan komme et landbasert casino – fra hjemmet ditt.

Live dealer-casinoer har en rekke bordspill som inkluderer blant annet Blackjack, Roulette, Baccarat, Casino Hold’em og innovative Game Shows.

Tilgjengelige spillutviklere

Dette er en gylden æra for iGaming-programvare. Det er bokstavelig talt massevis av prisbelønte studioer over hele verden som designer og bygger oppslukende spilleautomater og bordspill som gir gode opplevelser.

Hvis ditt valgte casino tilbyr spilleautomater og bordspill fra de anerkjente studioene, kan du finne mer informasjon om flere spillutviklere hos oss. Mange av spillutviklerne gir deg en autentisk spillopplevelse.

Eksklusive spill og brandede bord

Noen av operatørene der ute har eksklusive samarbeid med noen av de største og mest anerkjente spillutviklerne.

Dette betyr at spillbibliotekene deres er fullpakket med spill som kun er tilgjengelige hos disse nettcasinoene. Store spillselskaper som LeoVegas og Mr Green har eksklusive spill og brandede bord tilgjengelig, men det er også flere andre casinoer som tilbyr dette. Vi kan også nevne at LeoVegas har en egen jackpot kalt LeoJackpot.

Ikke fortvil, vi sørger for at vi sjekker dem ut i anmeldelsene våre.

Nøkkelfaktorer for spillopplevelse

4. Vi vurderer og sjekker deres betalingsmetoder

Ideelt sett velger du et nettcasino som tilbyr et bredt spekter av innskudds- og uttaksmetoder.

I våre anmeldelser av online casinoer i 2022, ser vi på alle tilgjengelige betalingsmetoder som er tilgjengelig for nordmenn hos hvert enkelt nettcasino.

Ikke bare det, vi har også forberedt informasjon om betalingsmetoder du kan velge mellom hos et casino.

Populære innskuddsmetoder på casino

I Norge er det flere populære innskuddsmetoder på casino. Det er mulig å bruke Visa og MasterCard i tillegg til forhåndsbetalte kort og e-lommebøker. Det er også en stor trend med Bitcoin og annen kryptovaluta hos kryptocasinoer. Da kan du bruke din egen kryptowallet til å overføre krypto.

I Norge er det også blitt mer vanlig å bruke betalingsmetoder som:

5. Vi finner ut hva deres totale casino RTP er

De mest populære casinoene pleier å  være oppriktige og tydelige med hva deres gjennomsnittlige RTP (Return To Player) er når det gjelder casinospillene deres.

For eksempel, hvis casinoets gjennomsnittlige RTP er 96,50%, betyr det at casinoet utbetaler 96,50 kr per 100-lapp. Selv om dette kan være litt misvisende.

Du må huske at RTP handler om lang sikt, og det betyr derfor ikke at du får tilbake 96,50 kroner automatisk så snart du setter 100 kroner på et spill.

RTP gjelder hundrevis eller tusenvis av spillere og spinn, så det du får tilbake kan være både høyere, men også lavere enn det. Et nyttig verktøy du kan bruke på spilleautomater er Slot Tracker.

6. Vi forsikrer oss om at de tilbyr god kundeservice

Det er viktig å spille hos et nettcasino som bryr seg om å levere god service. Bredden i alternativer til å kontakte kundeservice er ofte en god indikator på et anerkjent nettside.

Nøkkelfaktorer for kundeservice

Her er hovedelementene vi legger til grunn når vi tester deres kundeservice:

Vi sjekker tilgjengelighet

Topprangerte casinoer tilbyr også livechat 24/7, som gir service til sine kunder dag og natt.

Vi tester hastigheten

Ingen liker å vente i flere timer og høre på “musikk” mens de venter på svar.

Derfor tester vi hastigheten kundeservice trenger for å svare, hjelpe og yte god service.

Ulike kontaktmuligheter

Noen foretrekker telefonsupport og andre e-post.

Livechat er et annet alternativ som kan regnes som det raskeste alternativet, der du vanligvis får hjelp innen maksimalt ett minutt.

Dersom de vil tilby spillerne sine variasjon, har et nettcasino som oftest investert i både telefon, e-post og livechat-service, og vi vil selvfølgelig inkludere dette i vår vurdering.

Vi finner ut om de faktisk hjelper

Vi har kommet over casinoer der kundeservice både er rask og tilgjengelig, men hvor vi faktisk ikke har fått svar på spørsmålet vårt.

Hvor villig er casinoets kundeservice til å faktisk hjelpe deg og sjekke ut det du lurer på?

Vi tester dette og holder det selvfølgelig i bakhodet når vi vurderer casinoet.

7. Vi spiller også mobilcasino-versjonen

Ideelt sett vil ditt valgte nettcasino ha en full responsiv mobilvennlig nettside i form av et mobilcasino.

Men noen ganger er det ikke tilfelle. Så vi sørger for å teste alle sammen.

Når vi snakker om mobiloptimalisering, er det dessuten nyttig å ha en egen mobilapp å logge inn på, hvis du ikke har lyst til å spille i nettleseren din.

De ledende operatørene har investert mye i å utvikle egne apper som passer for iOS-, Android- og Windows-smarttelefoner og nettbrett.

Faktorer for totalvurderingen

8. Vi sjekker deres ansvarlig spill-program

Online spilling er både spennende og underholdende, men det kan være vanedannende. Derfor er det alltid viktig å spille ansvarlig.

De mest anerkjente nettcasinoene har egne verktøy for ansvarlig spill som inkluderer spillerbeskyttelse som selvekskludering og linker til hjelpeorganisasjoner som Hjelpelinjen og Spillkontroll.

Det er viktig å ha kontroll på sine innskudd og innsatser til enhver tid når du spiller hos et nettcasino.

Casinoanmeldelser: Visste du?
Når et casino har en lisens gjennom Malta Gaming Authority (MGA) eller Curacao eGaming er de også pålagt til å følge retningslinjer for ansvarlig spill. Det betyr at du da får verktøy for ansvarlig spill på nettsiden.

Ulike typer av casinoer vi anmelder

Her hos NorgeKasino anmelder vi ulike typer av casinoer. Casinoanmeldelser består av klassiske (standard) casinoer, de som er mer fokusert på Live Casino, i tillegg til kryptocasinoer og Bitcoincasinoer. De fleste tilbyr et mobilcasino nå for tiden, men enkelte casinoer har mer fokus på det.

“Klassiske / Standard” online casinoer

Casinoer som er kategorisert som mer klassiske eller ganske standard, tilbyr en salig blanding av underholdning. Ganske enkelt et casino hvor du finner en blanding av spilleautomater og bordspill, Live Casino og andre nisjer som skrapelodd, poker og bingo. Flere tilbyr også en sportsbook med liveodds.

Vi kan blant annet nevne følgende eksempler:

Rendyrkede live casinoer

Med så mange spillutviklere som utvikler livespill til Live Casino, er det et økende antall casinoer som kun fokuserer på Live Dealer-spill.

I disse casinoene finner du profesjonelle dealere ved bordene på Roulette, Blackjack, Baccarat og diverse pokerspill, noe som resulterer i en autentisk følelse som på et landbasert casino, men via PC eller mobilen din.

Disse live casinoene spesialiserer seg også på å tilby Game Shows som som Wheel of Fortune-inspirerte Dream Catcher og Spin a Win-spill. Crazy Time og Cash or Crash Live er nyere livespill som har blitt veldig populære.

Online casinoer som blant annet LeoVegas, Mr Green og Rizk har flere eksklusive og brandede bord.

Kryptocasinoer

Ved å spille hos et nettcasino som har en lisens gjennom Curacao eGaming kan nettcasinoer også akseptere kryptovalutaer som en betalingsmetode.

Spillere kan sette inn og satse med kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple og flere andre.

Grensesnittet til kryptocasinoer er veldig likt vanlige standard nettcasinoer, bortsett fra forskjellen med betalingsmetoder.

Noen eksempler på spennende kryptocasinoer finner du nedenfor:

Bitcoin-casinoer

På grunn av det økende antall Bitcoin-eiere, er det også dedikerte Bitcoin-casinoer som dukker opp. Her kan spillere sette inn og spille med ulike kryptovalutaer.

De fleste Bitcoin-casinoer bruker sin egen programvare, støttet av desentraliserte RNG-algoritmer.

Nedenfor er noen eksempler på underholdende Bitcoin-casinoer:

Mobilcasinoer

Vi begynner å se at flertallet av de beste casinoene som er tilgjengelige for nordmenn optimaliserer plattformene sine for mobile enheter.

Det er en sterk økende trend med mobilcasino hos nettcasinoer på grunn av den teknologiske utviklingen.

Ved hjelp av HTML5-teknologien kan utviklere bygge responsive, plattformspesifikke casinospill som garantert fungerer på alle enheter eller skjermstørrelser.

Det er fordi spilldesignene er laget for å være flytende og i stand til å fjerne overflødige funksjoner på skjermen for de som spiller på mindre skjermer.

Mange av de beste nettcasinoene har også utviklet egne apper for iOS- og Android-enheter, som gir en rask og praktisk måte å få tilgang til favorittspillene dine på.

Nedenfor ser du noen eksempler på mobilcasinoer:

Casinoanmeldelser: Visste du?
Et spill som er spesielt utviklet til mobilen er game showet PrimeTime Live. Dette er mulig å spille hos blant annet nettcasinoet LeoVegas.

Konklusjon

Oppsummert kan vi konstatere at det ikke nødvendigvis trenger å være veldig vanskelig å finne et godt online casino. Du trenger bare å gjøre litt research først, noe vi hos NorgeKasino.com hjelper deg med og har gjort for deg i våre casinoanmeldelser.

Så lenge casinoet er lisensiert av enten Malta Gaming Authority (MGA) eller Curacao eGaming, vil de måtte følge strenge rutiner og retningslinjer for å kunne drive nettcasinoet.

Ettersom alle har forskjellig smak og krever ulike ting, kan det være bra å sammenligne casinoer.
Når det gjelder å sammenligne bonuser, spillutvalg og casinoer, er vi først og fremst her for deg. Det er alltid deg som leser og spiller vi har i tankene når vi anmelder og bedømmer casinoer.

Ofte stilte spørsmål

Casinoanmeldelser har det kommet flere av de siste årene, men hos NorgeKasino kan du sammenligne og vurdere hundrevis av casinoer som er tilgjengelig for nordmenn. Her kan du vurdere basert på bonuser, spillutvalg og spillutviklere. Noen online casinoer gir deg også free spins uten innskudd. Enkelte casinoer har også en bonus uten omsetningskrav.
Ja, mange online casinoer tilbyr spillere muligheten til å spille casinospill i demomodus. Dette inkluderer Roulette, Blackjack, Baccarat, spilleautomater, Video Poker og mye mer. Du kan lese mange casinoanmeldelser av lisensierte casinoer hos NorgeKasino.
Så lenge et online casino har en godkjent lisens gjennom for eksempel Malta Gaming Authority (MGA) eller Curacao eGaming, så er det fullt lovlig å spille. Med en godkjent lisens er de pålagt til å overholde svært strenge standarder knyttet til sikkerhet, personvern og Fair Play. For å sjekke om et casino er lovlig eller ikke, bla ned til bunnen av nettsiden og se etter lisensdetaljene. Hos NorgeKasino er det kun casinoanmeldelser av lisensierte online casinoer.
Blant casinoanmeldelsene hos NorgeKasino vil du finne flere online casinoer som er ganske nye på markedet. Det gjelder både vanlige casinoer og kryptocasinoer. Du vil få en full oversikt over casinoer ved å lese casinoanmeldelser og sammenligne. På den måten kan du finne casinoet som passer best for deg.
Det er en lang liste med spennende og underholdende casinoer i Norge. Du vil finne ut mer om disse ved å lese NorgeKasinos casinoanmeldelser. Smaken er forskjellig, så du må nesten vurdere og sammenligne casinoer for å finne det du synes er best. NorgeKasino.com leder deg på rett spor.
I jakten på Norges mest populære online casinoer, kommer du langt ved å lese NorgeKasinos casinoanmeldelser. Her kan du sammenligne casinoer og finne det som passer basert på dine ønsker og krav. Vil du ha en stor velkomstbonus eller foretrekker du flere free spins? Ser du etter et VIP-program, et godt spillutvalg eller spesielle tilbud? Det er bare noen av kriteriene du kan sammenligne hos NorgeKasino.