Anmeldelser

Omfattende anmeldelser av casinoer for nordmenn

Hos Norgekasino velger vi nettsider som vi anser for å være de beste nettcasinoene i Norge, basert på flere faktorer som handler om deg, sluttbrukeren. Vårt team av erfarne casinoeksperter vet hva som trengs for at online casinoer skal kunne tilby trygge, rettferdige og engasjerende iGaming-opplevelser.

Alle casinoer

Navn Høyest karakter Popularitet Brukervennlighet Kundeservice Lansert
14Red 57 55 78 75 01.May 2018
1xSlots 67 49 83 100 12.October 2017
21.com 70 75 85 75 17.July 2018
21Prive 65 49 87 75 06.March 2013
24Bettle 60 55 88 75 04.July 2016
5Gringos 68 60 77 80 01.March 2021
7Signs 63 55 84 100 05.July 2020
Alfcasino 58 49 84 100 16.April 2018
AmunRa 55 49 81 75 31.March 2020
bCasino 53 49 79 75 08.April 2018
bet365 78 87 76 100 01.January 2000
Betchan 62 49 84 75 16.November 2017
Bethard 75 75 78 75 03.December 2014
Betinia 61 55 85 100
BetPat 59 49 79 100 10.August 2020
Betsafe 89 88 84 100 01.January 2001
Betsson 89 89 80 100 01.January 2001
Betway 75 85 86 75 01.January 2006
bgo 83 82 81 75 01.January 2012
Bob Casino 61 49 81 75 03.July 2017
Boomerang 61 49 83 100 05.October 2020

Hvordan vi gjør anmeldelser av casinoer i Norge?

Våre casino anmeldelser vil lede deg til de beste og mest anerkjente nettcasinoene i Norge. Hvor populært et casino er, avhenger av mange faktorer. Anerkjente merker vil ikke bare skryte av å ha en lang historie bak seg, men en håndfull av fornøyde kunder.

For å finne ut hvilke merkevarer som oppfyller alle kundenes forventninger, ser vi på ting som popularitet, regler og vilkår, brukervennlighet og kundeservice.

For å sikre at vi dekker hver minste detalj av informasjon som brukeren vår trenger for å velge et casino, har vi utviklet en sjekkliste:

✓ Vi er oppmerksom på lisensen deres
✓ Finner bonuser og kampanjer
✓ Sjekker ut spill og spillutviklere
✓ Går gjennom betalingsmetodene
✓ Finner ut om RTP
✓ Forsikrer oss om at det er god kundeservice
✓ Laster ned mobilappen
✓ Sjekker deres ansvarlig spill-program

1. Vi sørger for at de har en lisens

Så lenge nettcasinoet er lisensiert gjennom Malta Gaming Authority eller Curacao eGaming skal det være relativt trygt å spille. Curacao eGaming stiller også strenge krav til retningslinjer for driften av et nettcasino, men lisensen er enklere å få enn hos MGA.

For norske spillere er det lisensene gjennom MGA og Curacao eGaming som gjelder.

Ethvert nettcasino som er regulert og lisensiert av MGA eller Curacao eGaming, bør være et trygt miljø for å spille og sette inn dine egne penger. Vær forsiktig med mindre kjente iGaming-jurisdiksjoner.

Dersom casinoet har lisenser gjennom Spelinspektionen i Sverige eller UK Gambling Commission i Storbritannia i tillegg, et dette et kvalitetsstempel. Nettcasinoer kan ha flere lisenser for ulike markeder.

2. Vi finner ut hvilke bonuser og tilbud de tilbyr

Hvis en casino bonus kan være en gyldig grunn til å registrere seg hos et casino, er kampanjer og vanlige tilbud vanligvis grunnen til at du fortsetter å gå tilbake. Populariteten spiller også stor rolle i vår vurdering av nettcasinoer.

Bonuspenger og free spins

Og i begge situasjoner betyr ikke større at det alltid er bedre!

Les videre for å finne ut hvorfor!

Velkomstbonus og omsetningskrav

Når det gjelder bonuser, er den første vi sjekker velkomstbonusen deres.

Alle casinoer vil presentere spennende bonuser for å få deg til å registrere deg, og vi er her for å sikre at du får det beste tilbudet.

Men er alle like? Ikke i det hele tatt.

Nøkkelfaktorer for bonuser

Omsetningskrav spiller en stor rolle i hvor bra (eller ikke) en velkomstbonus er.

Spillbidrag er en annen.

Foretrekker du spilleautomater eller Live Casino-spill?

Avhengig av det, er noen casinoer et bedre valg.

Free spins

Free spins er nok en grunn til å registrere deg hos et nettcasino.

Siden mange casinoer tilbyr slike bonuser, sjekker vi spillene deres, betalingsmetoder, omsetningskrav og spillutvalg.

Hvis du er en nybegynner hos online casinoer, er free spins praktisk for å hjelpe deg med å lære dynamikken på spilleautomater.

Tilbud og kampanjer

De beste nettcasinoene belønner ikke bare kundene sine med velkomstbonuser, men de deler også flere gode tilbud og arrangerer casinoturneringer.

Reloadtilbud motiverer lojale eksisterende kunder til å gjøre ytterligere innskudd med ekte penger for å få ytterligere bonusmidler å spille med.

Vi vet at det er vanskelig å holde øye med alt som skjer, men ikke fortvil!

Våre casinoanmeldelser får jevnlige oppdateringer, slik at du aldri går glipp av et tilbud fra ditt favorittcasino.

VIP-programmer

De topprangerte nettcasinoene går også lenger med å belønne lojale spillere ved å tilby VIP-programmer med flere nivåer.

Storspillere kan gradvis stige i VIP-nivåer og få spesielle fordeler som økte innskuddsgrenser, raskere uttak, eksklusive gaver og en egen VIP-manager som gir personlig service døgnet rundt.

Ved å lese våre anmeldelser, vil du finne ut om programmene for hvert casino du vil spille hos.

3. Vi prøver spillene deres og sjekker utvalget av spillutviklere

Spilleautomater

De klassiske landbaserte casinospillene har nå kommet i form av spilleautomater online.

Takket være innovasjonen fra spillutviklerne tilbys spilleautomater i HD-kvalitet og har flere bonusfunksjoner og premier. Det er også mulig med «bonus buy», der man kan kjøpe seg direkte inn i bonusrunden.

Det er mange spilleautomater med forskjellige typer av temaer å velge mellom. I våre anmeldelser ser vi på spillutvalget hos hvert enkelt nettcasino.

Pokerrom

Hvis du er en pokerspiller, er det viktig at casinoet tilbyr den typen poker du vil spille. Hos nettcasinoer finner du:

  • Video Poker
  • Live Dealer Poker
  • Pokerturneringer

Mange pokerrom har spesielle bord for nybegynnere, samt raske sit and go-spill.

Live dealer-bord

Live Casino-bord er den nyeste innovasjonen i casinobransjen, og vi tester alle sammen.

Med livestreaming av bordspill administrert av profesjonelle live dealere, er det det nærmeste du kan komme  et landbasert casino – fra hjemmet ditt.

Live dealer-casinoer har en rekke bordspill som inkluderer blant annet Blackjack, Roulette, Baccarat, Casino Hold’em og mange flere.

Tilgjengelige spillutviklere

Dette er en gylden æra for iGaming-programvare. Det er bokstavelig talt massevis av prisbelønte studioer over hele verden som designer og bygger oppslukende spilleautomater og bordspill som gir gode opplevelser.

Hvis ditt valgte casino tilbyr spilleautomater og bordspill fra de anerkjente studioene, kan du finne mer informasjon om flere spillutviklere hos oss. Mange av spillutviklerne gir deg en autentisk spillopplevelse.

Eksklusive spill og brandede bord

Noen av operatørene der ute har eksklusive samarbeid med noen av de største og mest anerkjente spillutviklerne.

Dette betyr at spillbibliotekene deres er fullpakket med spill som kun er tilgjengelige hos disse nettcasinoene.

Ikke fortvil, vi sørger for at vi sjekker dem ut i anmeldelsene våre.

Nøkkelfaktorer for spillopplevelse

4. Vi sjekker og vurderer betalingsmetodene deres

Ideelt sett velger du et nettcasino som tilbyr et bredt spekter av innskudds- og uttaksmetoder.

I våre anmeldelser av online casinoer i 2021, ser vi på alle tilgjengelige betalingsmetoder som er tilgjengelig for nordmenn hos hvert enkelt nettcasino.

Ikke bare det, vi har også forberedt informasjon om betalingsmetoder du kan velge mellom hos et casino.

5. Vi finner ut hva deres totale casino RTP er

De mest populære casinoene pleier å  være oppriktige og tydelige med hva deres gjennomsnittlige RTP (Return To Player) er når det gjelder casinospillene deres.

For eksempel, hvis casinoets gjennomsnittlige RTP er 96,50%, betyr det at casinoet utbetaler 96,50 kr per 100-lapp. Selv om dette kan være litt misvisende.

Du må huske at RTP handler om lang sikt, og det betyr derfor ikke at du får tilbake 96,50 kroner automatisk så snart du setter 100 kroner på et spill.

RTP gjelder hundrevis eller tusenvis av spillere og spinn, så det du får tilbake kan være både høyere, men også lavere enn det.

6. Vi forsikrer oss om at de tilbyr god kundeservice

Det er viktig å spille hos et nettcasino som bryr seg om å levere god service. Bredden i alternativer til å kontakte kundeservice er ofte en god indikator på et anerkjent nettside.

Nøkkelfaktorer for kundeservice

Her er hovedelementene vi legger til grunn når vi tester deres kundeservice:

Vi sjekker tilgjengelighet

Topprangerte casinoer tilbyr også livechat 24/7, som gir service til sine kunder dag og natt.

Vi tester hastigheten

Ingen liker å vente i flere timer og høre på «musikk» mens de venter på svar.

Derfor tester vi hastigheten kundeservice trenger for å svare, hjelpe og yte god service.

Ulike kontaktmuligheter

Noen foretrekker telefonsupport og andre e-post.

Livechat er et annet alternativ som kan regnes som det raskeste alternativet, der du vanligvis får hjelp innen maksimalt ett minutt.

Dersom de vil tilby spillerne sine variasjon, har et nettcasino som oftest investert i både telefon og e-post og livechat-service, og vi vil selvfølgelig inkludere dette i vår vurdering.

Vi finner ut om de faktisk hjelper

Vi har kommet over casinoer der kundeservice både er rask og tilgjengelig, men hvor vi faktisk ikke har fått svar på spørsmålet vårt.

Hvor villig er casinoets kundeservice til å faktisk hjelpe deg og sjekke ut det du lurer på?

Vi tester dette og holder det selvfølgelig i bakhodet når vi vurderer casinoet.

7. Vi tester deres mobiloptimalisering

Ideelt sett vil ditt valgte nettcasino ha en full responsiv mobilvennlig nettside.

Men noen ganger er det ikke tilfelle. Så vi sørger for å teste alle sammen.

Når vi snakker om mobiloptimalisering, er det dessuten nyttig å ha en egen mobilapp å logge inn på, hvis du ikke har lyst til å spille i nettleseren din.

De ledende operatørene har investert mye i å utvikle egne apper som passer for iOS-, Android- og Windows-smarttelefoner og nettbrett, og vi er her for å fortelle deg alt om dem.

Faktorer for totalvurderingen

8. Vi sjekker deres ansvarlig spill-program

Online gambling er både spennende og underholdende, og det kan være vanedannende. Derfor er det alltid viktig å spille ansvarlig.

De mest anerkjente nettcasinoene har egne verktøy for ansvarlig spill som inkluderer spillerbeskyttelse som selvekskludering og linker til hjelpeorganisasjoner som Hjelpelinjen og Spillkontroll.

Det er viktig å ha kontroll på sine innskudd og innsatser til enhver tid når man spiller hos et nettcasino.

Visste du?
Når et casino har en lisens gjennom MGA eller Curacao eGaming er de også pålagt til å følge retningslinjer for ansvarlig spill. Det betyr at du da får verktøy for ansvarlig spill på nettsiden.

Ulike typer av casinoer vi anmelder

Klassiske nettcasinoer

Casinoer som er kategorisert som mer klassiske, tilbyr en salig blanding av underholdning. Ganske enkelt et casino hvor du finner en blanding av spilleautomater og bordspill, Live Casino og andre nisjer som skrapelodd og bingo.

Rendyrkede Live Casinoer

Med så mange spillutviklere som utvikler livespill til Live Casino, er det et økende antall casinoer som kun fokuserer på live dealer-spill.

I disse casinoene finner du profesjonelle dealere ved bordene på Roulette, Blackjack, Baccarat og Poker, noe som resulterer i en autentisk følelse som et landbasert casino, men via datamaskinen eller mobilen din.

Disse live casinoene spesialiserer seg også på å tilby Game Shows som som Wheel of Fortune-inspirerte Dream Catcher og Spin a Win-spill. Crazy Time er et nyere spill som har blitt veldig populært.

Kryptocasinoer

Ved å spille hos et nettcasino som har en lisens gjennom Curacao eGaming kan  nettcasinoer også akseptere spill kryptovalutaer som en form for innskuddsmetode.

Spillere kan sette inn og satse med kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum, Litecoin eller Ripple.

Grensesnittet til kryptocasinoer er veldig likt vanlige standard nettcasinoer, bortsett fra forskjellen i betalingsmetoder.

Bitcoincasinoer

På grunn av det økende antall Bitcoin-eiere, er også dedikerte Bitcoincasinoer som dukker opp, slik at spillerne kan sette inn og spille med ulike kryptovalutaer.

De fleste Bitcoincasinoer bruker sin egen programvare, støttet av desentraliserte RNG-algoritmer.

Mobil/APP casinoer

Vi begynner å se at flertallet av de beste casinoene som er tilgjengelige for nordmenn optimaliserer plattformene sine for mobile enheter.

Det er en sterk økende trend med mobilcasino hos nettcasinoer på grunn av den teknologiske utviklingen.

Ved hjelp av HTML5-teknologien kan nettcasinoutviklere bygge responsive, plattformspesifikke casinospill som garantert fungerer på alle enheter eller skjermstørrelser.

Det er fordi spilldesignene er laget for å være flytende og i stand til å fjerne overflødige funksjoner på skjermen for de som spiller på mindre skjermer.

Mange av de beste nettcasinoene har også utviklet egne apper for iOS- og Android-enheter, som gir en rask og praktisk måte å få tilgang til favorittspillene dine på.

Visste du?
Et spill som er spesielt utviklet til mobilen er game showet PrimeTime Live. Dette er mulig å spille hos blant annet nettcasinoet LeoVegas.

Konklusjon

Oppsummert kan vi konstatere at det ikke nødvendigvis trenger å være veldig vanskelig å finne et godt casino. Du trenger bare å gjøre litt research først, noe vi hos Norgekasino.com hjelper deg med og har gjort for deg i våre anmeldelser.

Så lenge casinoet er lisensiert av enten MGA eller Curacao eGaming, vil de måtte følge strenge rutiner og retningslinjer for å kunne drive nettcasinoet.

Ettersom alle har forskjellig smak og krever forskjellige ting, kan det være bra å sammenligne casinoer.

Når det gjelder å sammenligne bonuser, spillutvalg og casinoer, er vi først og fremst her for deg. Det er alltid deg som leser og spiller vi har i tankene når vi anmeldelser og bedømmer casinoer.